Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
League of Legends

League of Legends' EMEA Masters og KitKat fortsætter samarbejdet

Parret har også forlænget deres partnerskab til 2023.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

League of Legends EMEA Championship har haft et væld af langvarige partnere, og en, der har været bundet til esportsligaen i flere år, er Nestlés KitKat. Chokolademærket har været en vigtig partner for ligaen og dens EMEA Masters-begivenhed i et stykke tid, og 2023 bliver ikke anderledes.

Riot Games har meddelt, at de også har forlænget deres partnerskab med Nestlé for 2023, hvilket betyder, at KitKat fortsat vil fungere som hovedpartner for EMEA Masters Spring- og Summer-turneringerne.

"Vi er begejstrede for at byde KitKat velkommen tilbage som vores vigtigste partner til EMEA Masters 2023," siger Eva Suarez, chef for esportspartnerskaber EMEA hos Riot Games. "Som en af vores ældste EMEA-partnere har KitKat gjort det muligt for os at få nogle utrolige oplevelser for EMEA-fans. Det er fortsat en fornøjelse at samarbejde med et hold, der tydeligvis er investeret i at støtte esportsfandom."

Dette vil betyde, at Have a Break-segmenterne af EMEA Masters'-udsendelser vil være tilbage i 2023, og du vil se KitKat-branding overalt Summoner's Rift under turneringerne, hvor det første sæt starter i næste uge (4.-29. april).

League of Legends

Relaterede teksterIndlæser mere indhold