Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
League of Legends: Wild Rift

League of Legends: Wild Rift esport vil være fokuseret på Asien i 2023

Riot Games har meddelt, at det lægger ressourcer og indsats i "det største og mest aktive mobile esportsmarked i verden."

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Riot Games har skitseret sine intentioner for League of Legends: Wild Rift esportsscene for 2023. Fortsætter sin indsats fra i år, hvor holdet har set ud til at begynde at fokusere sin indsats på regioner og steder, hvor mobilspil udmærker sig, i 2023, vil det fokusere endnu mere på Asien, et marked, der kaldes "det største og mest aktive mobile esportsmarked i verden."

Til dette formål vil der være en ny regional liga i regionen fra april, som vil bestå af 12 hold fra Kina og otte hold fra andre asiatiske regioner, alle for at skabe en tværregional professionel mobil esportsliga.

Den egentlige sæson af denne liga vil bestå af to opdelinger hvert år, og dette vil faktisk være den eneste liga, som Riot officielt driver fremover, da andre regioner bliver nødt til at stole på tredjepartsbegivenheder fra nu af.

"Vi mener, at disse ændringer vil give samfundet tid og landingsbane til at vokse organisk og fastslå, hvilken rolle konkurrence på højt niveau vil spille i deres økosystem," som Riot udtrykker det. "Efterhånden som Wild Rift esportslandskabet udvikler sig, vil vi være klar til at bevæge os i lockstep."

Der er ingen nøjagtig omtale af, hvornår denne nye asiatiske liga starter.

League of Legends: Wild Rift

Relaterede teksterIndlæser mere indhold