Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
League of Legends

LEC moderniseres til sæsonen 2023

Det siges at være en "større, bedre, dristigere vision for LoL Esports i regionen".

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Riot Games har skitseret planerne for moderniseringen af League of Legends European Championship. Som det fremgår af hjemmesiden, vil LEC udvide og nu inkludere Türki̇ye, CIS og MENA, og vil få nye veje for spillere til at kunne jage efter en plads i Premier League.

Til dette formål vil LEC nu indeholde flere kampe og flere muligheder, hvor året fremover er opdelt i tre seks uger lange opdelinger, hvor de er: Vinter, forår og sommer, alle før LEC-sæsonfinalerne i slutningen. Hver split vil se ti hold konkurrere i bedst-af-en round-robin-turnering, efterfulgt af en otte-holds-bedst-af-tre dobbeltelimineringsgruppe, alle før en fire-hold, dobbelt-eliminering bedst af fem slutspil. Mestrene fra vinter-, forårs- og sommersplitterne vil alle sikre sig pladser i LEC-sæsonfinalen.

Du kan tage et kig på tidsplanen for den fornyede LEC lige her, som nu går under navnet League of Legends EMEA Championship

League of Legends
Photo: Riot Games

Relaterede teksterIndlæser mere indhold