Dansk
Gamereactor
esports
League of Legends

LEC vender tilbage den 13. januar

Derudover har vi bekræftet datoer for MSI og Worlds 2024.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Riot Games har offentliggjort en artikel, der beskriver og dykker ned i mange af de ændringer, der er planlagt for den kommende 2024 League of Legends esportssæson.

Førende pakken med disse ændringer er det nye format for Worlds slots, som nu vil se de store ligaer (LEC, LCS, LCK og LPL) modtage tre slots hver, og PCS og VCS får to slots, mens LLA og CBLOL får en slot hver. Der vil dog være flere slots på tilbud, da vinderen af Mid-Season Invitational for første gang nogensinde vil netto en ekstra plads på Worlds, uanset hvilken region de konkurrerer i, mens det næstbedste hold ved den begivenhed sikrer sig en ekstra Worlds slot til deres region. MSI-vinderen beholder dog kun deres Worlds slot, hvis de også kvalificerer sig til deres regions respektive Summer Playoffs eller LEC Regional Finals for LEC's skyld.
Når vi taler om disse to store internationale begivenheder, har Riot bekræftet deres datoer og placeringer. MSI 2024 vil være baseret i Chengdu, Kina mellem 1. og 19. maj, og Worlds 2024 vil være baseret rundt om i Europa. Play-ins og de schweiziske stadier afholdes i Berlin på Riot Games Arena, kvartfinalerne og semifinalerne går til Adidas Arena i Paris, alt sammen før de store finaler krydser Den Engelske Kanal for at finde sted på O2 Arena i London. Den fulde Worlds procedure varer fra 25. september til 2. november.

Riot har også afsløret, at der oprettes en Hall of Fame, og at spillere og medlemmer af den professionelle scene fra i år vil begynde at blive optaget i den baseret på stemmer fra et panel af industriveteraner og eksperter.
Endelig er datoerne for starten af hver af de regionale ligaer blevet låst fast, hvor LEC starter den 13. januar. Hvad angår resten af de regionale ligaer, kan du se den fulde liste nedenfor.


  • LEC: 13. januar

  • LLA: 16. januar

  • LCK: 17. januar

  • STK: 19. januar

  • LCS: 20. januar

  • VCS: 20. januar

  • CBLOL: 20. januar

  • LPL: 22. januar

League of Legends

Relaterede teksterIndlæser mere indhold