Dansk
Gamereactor
esports
League of Legends

LEC's 2024-sæson vil have længere pauser mellem splits

Og gruppespillet og slutspilsparenteserne for hver opdeling slås sammen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi kommer stadig tættere på, at League of Legends EM i 2024 vender tilbage til 2024-sæsonen, og i denne ånd har Riot Games nu offentliggjort en artikel, der forklarer ændringerne for formatet for den kommende konkurrencekampagne.

De vigtigste ændringer drejer sig om afslutningen af split-procedurer, da gruppespillet og slutspilsbegivenhederne nu slås sammen til en enkelt parentes. Dette er for at det skal være lettere for fans at følge konkurrencen, efterhånden som den skrider frem.

For at samle op på dette vil der nu også være længere pauser mellem splits og store internationale turneringer for bedre at give spillerne tid til at hvile og komme sig, før de kommer tilbage i handlingen. Når det er sagt, reduceres tiden mellem Summer Split og LEC Season Finals med en uge.

Mesterskabspoint justeres også, så visse placeringer nu får det samme antal point, og ligeledes justeres kvalifikationen til sæsonfinalerne, så hold på anden- og tredjepladsen i Summer Split automatisk kvalificerer sig til begivenheden.

LEC-spillere skal nu også være 18 år for at konkurrere i ligaen, men ERL-ligaer forbliver med et alderskrav på 16 år.

League of Legends

Relaterede teksterIndlæser mere indhold