Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Star Wars: The Old Republic

Ledende skikkelse bag Star Wars: The Old Republic forlader BioWare

Det populære MMO skal have en ny Creative Director.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Mens BioWare har kæmpet med at komme tilbage til fordums storhed oven på de skuffende lanceringer af Mass Effect: Andromeda og Anthem, så har deres MMORPG Star Wars: The Old Republic siden lanceringen i 2008 stille og roligt udviklet sig til en pæn succes.

Nu forlader en af de førende skikkelser bag spillet dog BioWare. Det drejer sig om Creative Director Charles Boyd, der har arbejdet på Star Wars: The Old Republic siden 2006 og altså har været med siden før den originale lancering.

Charles Boyd var blandt andet hovedforfatter på flere af spillets udgivelsespakker. Hvad fremtiden nu bringer, har han endnu ikke løftet sløret for.

Star Wars: The Old Republic

Relaterede tekster

Star Wars: The Old RepublicScore

Star Wars: The Old Republic

ANMELDELSE. Skrevet af Oskar Nyström - GR SE

Oskar har brugt hver eneste vågne time i selskab med Biowares storsatsning. Kan Star Wars: The Old Republic vælte World of Warcraft af tronen eller skal vi glemme sammenligningen?Indlæser mere indhold