Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Left 4 Dead 3

Left 4 Dead 3 er "absolut" ikke under udvikling hos Valve

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Nu har vi fået et nyt stort Half-Life-spil (om ikke andet eksklusivt til VR), men der findes fortsat dem der venter på at Valve tager sig sammen og vender tilbage til nogle af de andre spilserier de forlod for mange år siden, deriblandt Left 4 Dead.

HQ

Flere billeder og sågar videoer af Left 4 Dead 3 er dukket op i flere omgange, som har ledt fans til at tro at Valve faktisk arbejdede på en traditionel efterfølger, men det viser sig nu at være intet mindre end in-engine demonstrationer, og ikke bare det, der er ingen planer om at lave en 3'er. I et interview med IGN fortæller Robin Walker, at der absolut ikke er noget der ligner Left 4 Dead 3 der er under udvikling.

"We did briefly explore some Left 4 Dead next-gen opportunities a few years ago, but we are absolutely not working on anything Left 4 Dead-related now, and haven't for years. We used parts of a Left 4 Dead level as the first bit of level geometry to start building in Source 2, so a bit of that got out. It was essentially a rendering test, and people thought that meant we were working on Left 4 Dead."

Desværre folkens. Det lader ikke umiddelbart til at Valve ønsker at blive en gedigen spiludvikler igen lige foreløbig.

Left 4 Dead 3

Relaterede teksterIndlæser mere indhold