Dansk
Gamereactor
nyheder
Pokémon Sword/Shield

Legendariske Pokémons i The Crown Tundra er en garanteret fangst

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Voksede du op i slut 90'erne eller starten af dette årtusinde, har du sikkert siddet og forsøgt at fange legendariske Pokémons med en sølle Ultra Ball. Og det var bestemt ikke nemt, for lige meget om Mewtwo eller Ho-oh var forgiftet, sov og havde værre helbred end en sovjetisk statsleder i 80'erne, så var de bare ikke til at fange.

I den kommende DLC til Pokémon Sword/Shield, The Crown Tundra, kommer du dog ikke til at sidde og lave eksoteriske knapkombinationer i håbet om, at det på magisk vis forvandler din Ultra Ball til en Master Ball. Der er nemlig 100% succesrate ved legendariske Pokémons, melder fansiden Serebii.net, der har oversat fra en japansk tv-opdatering. I hvert fald når det kommer til Dynamax Adventures, hvor du kæmper dig igennem tre hårde kampe for til sidst at stå ansigt til ansigt med dit legendarisk bytte.

I det hele taget er der lagt an til en eksplosiv afslutning på Sword/Shield-sagaen, da samtlige legendariske Pokémons fra de tidligere spil vil være tilgængelig i DLC'en, der udkommer på torsdag d. 22. oktober.

Pokémon Sword/Shield

Relaterede teksterIndlæser mere indhold