Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Lego 2K Drive

Lego 2K Drive har mikrotransaktioner

Der lader til at være eksklusive køretøjer og figurer reserveret til dem der vil spendere penge.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I Lego 2K Drive kører du rundt i en stor, åben verden, og optjener såkaldte "Brickbux" ved at spille, som kan bruges på et utal af køretøjer, figurer og andre kosmetiske opgraderinger og udsmykninger.

Men, traditionen tro, er der også en anden valuta, Coins, der skal købes med rigtige penge, og som tilsyneladende kan bruges på eksklusive køretøjer og figurer. I hvert fald har instruktør Brian Silva bekræftet overfor WCCFTech, at der er to valutaer:

"LEGO 2K Drive features an in-game store, Unkie's Emporium, where players can acquire optional items including new vehicles, minifigures and more. There are two types of items in the store, ones that can be purchased using Brickbux earned through playing, or ones that can be purchased using coins obtained through a real currency purchase."

Han forsikrer dog om at de tager sikkerheden alvorligt, og at de ikke presser på med mikrotransaktionerne.

HQ
Lego 2K Drive

Relaterede tekster

1
Lego 2K DriveScore

Lego 2K Drive

ANMELDELSE. Skrevet af Jakob Hansen

Det seneste Lego-spil leverer en herlig køreoplevelse i en tætpakket og charmerende åben verden. Men på racerbanen får det baghjul af konkurrenterne.Indlæser mere indhold