Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
lifestyle

Lego afslører Super Mario Piranha Plant

Dette Nintendo-sæt er skræddersyet mere til voksne.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Lego og Nintendo har slået sig sammen mange gange før for forskellige Super Mario sæt, men generelt har disse sæt været rettet mod yngre publikum (med The Mighty Bowser som en undtagelse). Nu har parret løftet tæppet for et nyt sæt, der tilsyneladende igen er skræddersyet til ældre og mere modne publikummer.

Kendt som Super Mario Piranha Plant, spænder dette sæt over 500 elementer og er lavet til at være et justerbart sæt, der fungerer som et midtpunkt til hjemmet eller kontoret.

Ifølge Lego tilføjer seniordesigner Carl Merriam: "Da man designede Piranha-anlægget, føltes det vigtigt at fange dets særpræg og sikre, at sættet kunne placeres på en måde, der afspejler dets ikoniske positurer. Jeg er så stolt af det færdige resultat, fra munden til bladene og stilken, vi har formået perfekt at skildre den truende essens af Piranha-planten!

Super Mario Piranha Plant lanceres den 6. november 2023 og sælges for €64,99 / £57,99.

Dette er en annonce:
Lego afslører Super Mario Piranha Plant


Indlæser mere indhold