Dansk
Gamereactor
lifestyle

Lego Barad-Dûr officielt afsløret

Det næste sæt Ringenes Herre vil sætte dig mange penge tilbage, men er ideelt for alle Midgård-fans.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For et par dage siden rapporterede vi om drilleriet, at Lego igen arbejdede med The Lord of the Rings -mærket for at lave et sæt baseret på den berømte fæstning Mordor, Barad-Dûr. Det sæt er nu blevet afsløret fuldt ud.

Stående på 32 tommer i højden, 11 tommer i bredden og 17 tommer i længden, lanceres Lego Icons The Lord of the Rings: Barad-Dûr -sættet den 4. juni og kræver, at du uddeler £ 399.99 / € 459.99 for at få fat i en enhed.

I betragtning af at den spænder over 5.471 individuelle elementer, indeholder 10 minifigurer (inklusive Sauron, Mouth of Sauron, Orc, Frodo, Sam, Gollum og Gothmog) og har en drejelig og glødende Eye of Sauron på sit højdepunkt, er det dybest set den perfekte måde for Midgård-fans at fremvise deres kærlighed til fantasiverdenen.

Lego bemærker, at bygningen er opdelt i fire sektioner, hvor den er helt modulær og stabelbar med ekstra sæt til at lave en mega Barad-Dûr, hvis din bankkonto kan klare den stress.

Dette er en annonce:

Alle, der bestiller sættet mellem 1. og 7. juni, får også et gratis Fell Beast -sæt, som indeholder en minifigur af Nazgul, til at ledsage og beskytte Barad-Dûr mod trusler.

Vil du hente et Lego Barad-Dûr sæt?

Lego Barad-Dûr officielt afsløret
Dette er en annonce:


Indlæser mere indhold