Dansk
Gamereactor
lifestyle

Lego opfordrer til leverancer for at forbedre bæredygtighedsindsatsen

Legetøjsproducenten vil nu pålægge sine partnere bæredygtighedsregler i et forsøg på at reducere sine samlede kulstofemissioner.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Lego har gjort utallige fremskridt i bestræbelserne på bæredygtighed. Dette har ikke kun handlet om at finde et mere bæredygtigt materiale at lave sine mursten ud af, men også om at reducere kulstofemissioner og energibehov, der også går ind i produktionen. Nu vender virksomheden sine bæredygtighedsmål mod det område, der optager mest kulstofemissioner: dets tredjepartspartnere og leverandører.

Lego har erklæret, at det nu vil pålægge, at dets leverandører og partnere også gør fremskridt i retning af at reducere kulstofemissioner, alt sammen som en del af planerne om at reducere de samlede emissioner med 37% inden 2032 og være netto-nul inden 2050. For at overvåge skal partnere og leverandører levere specifikke data om kulstofemissioner, der produceres, mens de er forbundet med Lego-produkter, fastsætte kortsigtede mål for at begrænse og reducere emissioner og samarbejde om at opfylde reduktionsmål, der er fastsat af Lego Group også.

Rapporter skal deles fra i år og bliver derefter et årligt krav.

Lego opfordrer til leverancer for at forbedre bæredygtighedsindsatsen
Dette er en annonce:


Indlæser mere indhold