Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
lifestyle

Lego opgiver genanvendte plastikflaskeklodser

På grund af nyt materiale med højere kulstofemissioner end forventet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Lego har været højlydt med, hvordan det har til hensigt at tackle bæredygtighed og emissioner. For et par år siden annoncerede det danske firma, at det undersøgte et nyt alternativ til sine mursten, med dette ved hjælp af et materiale, der brugte genanvendte plastflasker snarere end en oliebaseret ABS-plast, og nu, ifølge Financial Times, har Lego faktisk opgivet dette alternativ på grund af at det har højere kulstofemissioner end forventet.

Hvad angår den nøjagtige begrundelse, ville det nye alternativ ifølge Legos bæredygtighedschef, Tim Brooks, have krævet oprettelse af masser af nyt udstyr, hvilket ville have betydet, at det førte til mere kulstofemissioner i løbet af dets levetid end den plastik, Lego bruger i øjeblikket.

"For at skalere produktionen [af genanvendt PET] var niveauet af forstyrrelser i produktionsmiljøet sådan, at vi var nødt til at ændre alt på vores fabrikker. Efter alt dette ville kulstofaftrykket have været højere. Det var skuffende."

Dette problem, som Lego står over for, er kun et, som de fleste virksomheder er nødt til at håndtere i disse dage i forsøget på at reducere brugen af fossile brændstoffer, alt sammen mens de også søger at blive kulstofneutrale.

Dette er en annonce:
Lego opgiver genanvendte plastikflaskeklodser


Indlæser mere indhold