Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Let it Die

Let it Die belønner spillerne for at fejre en million solgte kopier

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Grasshoppers Let it Die har for mange været en fornøjelig overraskelse efter dens udgivelse i sidste måned. Roserne synes blot at sprede sig blandt mængderne, og nu har udgiverne GungHo Online Entertainment kunnet afsløre nogle ret imponerende salgstal.

Spillet er blevet downloadet mere end en million gange, og det skal de da selvfølgelig fejre! Det vil de gøre ved at tildele alle, der logger ind i spillet fra d. 6-8. januar med dagligt Death Metal. Så du skal blot logge ind og tjekke din reward-boks - så let er det!

Let it Die

Relaterede tekster

0
Dagens GR Live: Let it Die

Dagens GR Live: Let it Die

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Hvis du er den slags person der synes at vi simpelthen dækker alt for pussenussede spil på Gamereactor Live, og ikke byder på nok blod og indvolde, så er her noget der...

3
Skør trailer til Let it Die

Skør trailer til Let it Die

NYHED. Skrevet af Andreas Juul

Det utrolig bizarre projekt "Let it Die" har i dag på PSX fået en endnu mere underlig trailer. Det er svært at sige hvad der foregår, men spillet skulle være tilgængeligt...Indlæser mere indhold