Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Let it Die

Let it Die får PS4 Pro-understøttelse

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Let it Die er stadig en relativt ukendt størrelse på markedet, og er du ikke bekendt med spillet endnu, er der tale om et PlayStation 4-eksklusivt action-spil fra udvikleren Grasshopper Interactive, der blandt andet har stået bag Killer7 og No More Heroes.

Det er free-to-play, det er meget voldeligt, og ifølge et nyt interview med WCCFTech understøtter spillet også PlayStation 4 Pro når det udkommer.

Spillet kører i forvejen i 60fps, men med PlayStation 4 Pro er der planer om at lade blodsudgydelserne blive afviklet i 4K.

Let it Die udkommer i år.

HQ
Let it Die

Relaterede tekster

0
Dagens GR Live: Let it Die

Dagens GR Live: Let it Die

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Hvis du er den slags person der synes at vi simpelthen dækker alt for pussenussede spil på Gamereactor Live, og ikke byder på nok blod og indvolde, så er her noget der...

3
Skør trailer til Let it Die

Skør trailer til Let it Die

NYHED. Skrevet af Andreas Juul

Det utrolig bizarre projekt "Let it Die" har i dag på PSX fået en endnu mere underlig trailer. Det er svært at sige hvad der foregår, men spillet skulle være tilgængeligt...Indlæser mere indhold