Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Evil Within

Letterbox-mode kan endelig slås fra i The Evil Within på konsol

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Da The Evil Within udkom sidste år, var der mange som var overraskede over, at spillet var i letterbox-format, hvor to sorte bjælker var placeret i toppen og i bunden af skærmen. Dette brokkede mange sig over, og folk ønskede at få muligheden for at slå denne effekt fra, så de kunne opleve Shinji Mikami-gyserhittet i 16:9-format. Det blev kort tid efter udgivelsen muligt for PC-spillerne, men konsolfolket har måtte vente indtil i går, hvor en opdatering udkom, som gør det muligt at fjerne bjælkerne.

Ud over at fjerne letterbox-formatet, indeholder opdateringen også en Casual-mode, som er en sværhedsgrad, der gør spillet betydeligt lettere. Opdateringen er tilgængelig på alle platforme, ifølge Bethesdas blog.

The Evil Within
The Evil Within

Relaterede tekster

The Evil WithinScore

The Evil Within

ANMELDELSE. Skrevet af Bengt Lemne

Shinji Mikami vender tilbage til survival horror-genren med et spil, der føles som en greatest hits-samling - på godt og ondt.Indlæser mere indhold