Dansk
Gamereactor
nyheder
Lies of P

Lies of P-udvikleren insisterer på at spillet skal gennemføres flere gange

"We really, really, really recommend playing the ending until the very, very, very end"

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Et af de mest interessante nye spil næste måned er udvikler Round 8 Studios Bloodborne-inspirerede Lies of P. Vi vidste allerede, at spillet har tre forskellige slutninger og dermed stor genspilningsværdi, men det lader til, at der er mere i det end som så.

I et interview med DualShockers forklarer spillets instruktør, Choi Ji-won, at spillet bevidst blev udviklet med henblik på flere gennemspilninger, og at man faktisk ikke har gennemført spillet, hvis man kun har klaret det en enkelt gang:

"One thing we planned in advance is that you wouldn't want to just play it once. If you have only played it once, then it's not complete. We really highly recommend you play it several times."

Han tilføjer kryptisk:

"Basically there are three endings. But we really, really, really recommend playing the ending until the very, very, very end."

Hvad det så lige betyder, finder vi ud af, når spillet udkommer d. 19. september til PC, PlayStation og Xbox. Spillet bliver også tilgængeligt på Gamepass fra dag 1, og der er ingen grund til at frygte nogle forsinkelser, eftersom spillet er gået guld.

Lies of P

Relaterede tekster

Lies of PScore

Lies of P

ANMELDELSE. Skrevet af Kieran Harris

Vi har spillet den makabre fortolkning af Pinocchio for at se, om det står ud i den overmættede action-RPG genre.Indlæser mere indhold