Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
lifestyle

Her er grunden til, at Redditors planlægger en protest den 12. juni

De er ikke tilfredse med nogle API-ændringer, der kommer til webstedet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

At tjene penge på en social medieplatform ser ud til at være alt raseri i dag takket være hr. Musk og hans hær af Twitter Blue-abonnenter. Reddits tilgang til at tjene lidt flere penge har dog vist sig at være langt mere kontroversiel end at betale for et kryds.

I stedet opkræver Reddit nu tredjepartsappudviklere for brugen af dets API, noget der tidligere var gratis. Nu kan det koste op til $ 20 millioner om året for nogle udviklere bare at beholde deres programmer.

Dette er naturligvis mange penge, og det ses som Reddit, der forsøger at lukke tredjepartsapps. Og så den 12. juni planlægger Redditors en protestmørklægning, hvor brugerne ikke bruger platformen i længere perioder. Nogle har endda sagt, at de aldrig vender tilbage til Reddit, medmindre problemet er løst.

Vi bliver nødt til at se i næste uge, om denne protest kan have nogen indflydelse på Reddit. Hvad synes du om blackoutet? Vil du være med?

Dette er en annonce:
Her er grunden til, at Redditors planlægger en protest den 12. juni


Indlæser mere indhold