Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Like a Dragon: Infinite Wealth

Like a Dragon: Infinite Wealth udkommer til januar

En ny trailer viser os, hvor det næste kapitel af Ichiban Kasugas historie fører ham hen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

De næste par måneder bliver meget travle for Yakuza-fans, for ikke alene udkommer Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name i november, men nu kan vi også se frem til Like a Dragon: Infinite Wealth ganske kort tid efter.

Som en del af udsendelsen Ryu Ga Gotoku Studio Like a Dragon Direct, der løb af stablen i morges, satte den japanske udvikler endelig en konkret udgivelsesdato på det næste kapitel i Ichiban Kasugas historie, alt imens de gav os to nye trailere til spillet.

Den ene trailer fokuserede på gameplay, den anden historien, og sammen giver de os spændende glimt af det kommende spil. Som nævnt afslørede RGG Studio også spillets udgivelsesdato, som er den 26. januar 2024.

Hvis du har undret dig over, hvorfor Ichiban ligger nøgen på en strand, og hvordan han er havnet der, så finder du snart ud af det.

HQ
HQ
Like a Dragon: Infinite Wealth

Relaterede teksterIndlæser mere indhold