Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Legend of Zelda: Link's Awakening

Link's Awakening til Switch solgte over 3 millioner eksemplarer på tre dage

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Nintendo har efterhånden fundet ud af, at der er lidt af en fidus i at restaurere og remake gamle klassikere, og genudgive dem på nyere hardware. Det seneste skud på stammen er The Legend of Zelda: Link's Awakening, og til trods for at det er eksklusivt til én platform, så har det solgt fortrinligt.

Nintendo kunne for nylig fremvise finansresulaterne for det forgangne kvartal, og her kunne de akkurat også lige klemme The Legend of Zelda: Link's Awakening ind, da det udkom d. 20 september, og kvartalet skiftede d. 30 september.

Hvad Nintendo kan sige er at på bare tre dage, der formåede spillet at sælge hele 3.13 millioner eksemplarer. Derudover kan de afsløre af Super Mario Maker 2 har solgt 3.93 millioner eksemplarer, og at Fire Emblem: Three Houses har solgt 2.29 millioner eksemplarer.

Alt i alt lader det til at Nintendo-eksklusiver sælger fantastisk.

The Legend of Zelda: Link's Awakening

Relaterede teksterIndlæser mere indhold