Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Legend of Zelda: Link's Awakening

Link's Awakening-udvikler arbejder på et "medieval og "stylish" spil

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Man kan generelt lære ret meget om et studies kommende spil ved at se nærmere på de beskrivelser der forekommer i deres jobopslag. Selvom udviklerne er blevet bedre til at maskere de egentlige detaljer, så kan det stadig ske at det er ret let at finde ud af hvad de arbejder på.

Eksempelvis har Grezzo, et studie Nintendo har samarbejdet med i årevis, og som generelt arbejder på remakes og remasters af The Legend of Zelda-spillene, for nylig smidt et jobopslag op med nogle ret genkendelige markører.

Som Nintendo Everything skriver er der tre opslag, og de nævner alle at spillet er "Medievel in nature" og "Stylish", altså stilistisk grafik og med et middelalderligt spin - det lyder lidt som Zelda, gør det ikke?

Det skal dog lige siges, at Grezzo også har udviklet deres helt egen IP, Ever Oasis, og det kunne godt være en efterfølger, med "medieval" ville vi ikke kalde stilarten.

The Legend of Zelda: Link's Awakening

Relaterede teksterIndlæser mere indhold