Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Little Big Planet 3

Little Big Planet 3 har fået en udgivelsesdato

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det skal blive interessant at se hvad de dygtige medlemmer af Sumo Digital kan gøre med Little Big Planet-serien, nu da Media Molecule er travlt beskæftiget med andre projekter. Hvis du har det på samme måde kan du se frem til slutningen af året, for Sony har nu bekræftet at den amerikanske version af Little Big Planet 3 udkommer den 18. november.

Med tanke på at spillene herhjemme oftest bliver udgivet om torsdagen eller fredagen, ville et nogenlunde kvalificeret gæt derfor lyde på at vi måske kan forvente en europæisk udgivelse den 20-21. november.

Hvis du ønsker at vide mere om spillet kan du læse vores preview andetsteds på siden.

Little Big Planet 3

Relaterede tekster

0
Ny patch til Little Big Planet 3 ude nu

Ny patch til Little Big Planet 3 ude nu

NYHED. Skrevet af Lee West

Vi var ikke ubetinget begejstrede i vores anmeldelse af Little Big Planet 3, selvom det er et fornøjeligt spil. Således var der småfejl, der trak ned i helhedsindtrykket....

0
Se to timer med Little Big Planet 3 her

Se to timer med Little Big Planet 3 her

NYHED. Skrevet af Lee West

Vi vendte tilbage til Little Big Planet-serien med Little Big Planet 3 på PlayStation 4. Her blev Nick og undertegnede imponeret over det brugerskabte indhold i spillet,...Indlæser mere indhold