Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Little Big Planet Vita

Little Big Planet har fodbold-feber

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Bare fordi man leger med digitale kludedukker, er det ikke ensbetydende med at man ikke kan kombinere det med sin passion for fodbold.

Derfor er der nu en indholds-udvidelse på vej til spillet, der har fået navnet Little Big Planet Football Assets Pack, og indholdet kan I forhåbentligt selv gætte jer til.

Nye materialer, objekter, pynt, kostumer og klistermærker loves for at du kan skabe dit helt eget stadion med dertilhørende fodboldturnering.

Pakken udkommer i morgen til Little Big Planet 2 og Little Big Planet Vita, og vi har et par billeder klar til jer alle lige her.

Little Big Planet Vita
Little Big Planet Vita
Little Big Planet Vita
Little Big Planet Vita
Little Big Planet Vita

Relaterede tekster

8
Little Big Planet VitaScore

Little Big Planet Vita

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Sackboy og hele hans kreative verden er klar til at udforske din lommekonsol, men er eventyret værd at at bruge din tid på?

4
Little Big Planet

Little Big Planet

PREVIEW. Skrevet af Wiebke Westphal - GR EU

Antallet af essentielle spil til Sonys transportable konsol PS Vita er lige for tiden til at overskue. Vi kigger på Little Big Planet.Indlæser mere indhold