Dansk
Gamereactor
nyheder
Little Devil Inside

Little Devil Inside er pludselig dukket op igen

Efter flere års stilhed, er Little Devil Inside pludselig dukket op igen. Se nyt gameplay her.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Little Devil Inside har været undervejs i lang tid - og der har også været meget stille omkring spillet i nærmest lige så lang tid. Spillet dukkede for første gang op i 2015, da en Kickstarter kampagne blev sat i gang - og efter målene var blevet nået, var der stille omkring spillet i næsten 5 år.

Det dukkede pludselig op på et PlayStation 5 event i 2020 og året efter blev en udgivelse omkring udgangen af 2022 meddelt - noget som bekendt ikke skete. Og der blev stille igen. Nu er spillet pludselig dukket op igen og det lader til, at der er sket mange ting i det lille team bag projektet.

I en lidt knudret besked står der blandt andet at "along the way in all efforts to make a great game, many great people have come and gone. People with respectable but different purposes and pursuits."

Neostream undskylder for de mange og lange perioder med radiostilhed og siger, at teamet nu er stærkere end nogensinde og de er opsatte på at skabe hvad de ville helt fra starten af.

We have genuinely started discussions regarding publishing and once this clears out, hopefully we'll be able to answer what everyone wants to know. Thank you all. For everything.

We've not forgotten. Never will.

Neostream har frigivet en video med forskellige gameplay clips fra Little Devil Inside, som de kalder "Despite All". Disse clips skulle være bygget i Unreal Engine 5 og ser da ganske fremragende ud.

Little Devil Inside

Relaterede teksterIndlæser mere indhold