Dansk
Gamereactor
lifestyle
South Park

Lizzo reagerer på hendes henvisning i South Park The End of Obesity

Den nye special tacklede Ozempic, vægttab fads og meget mere.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Intet stort navn er nogensinde sikkert fra South Park. Al Gore blev forvandlet til et mærkeligt væsen kendt som ManBearPig, Kanye West blev vist som havende intime forhold til fisk, og nu er Lizzo blevet afbildet som et falsk "vægttab" -stof opkaldt efter hende.

I klippet, som Lizzo reagerer på på sin TikTok-konto, ser vi Stans mor Sharon fortælle Kyles mor, hvordan hun ikke havde råd til Ozempic, men Lizzo hjalp hende også med at nå sine mål. Med Lizzo kunne hun spise, hvad hun ville og holde fysisk aktivitet på et minimum.

Lizzo syntes ikke for generet af den overordnede reference. Hun sagde til sidst, at hun "virkelig er den tæve." Lizzo tog referencen som et øjeblik for at minde seerne om, at hun fortæller folk, at de ikke skal bekymre sig om, hvad andre tænker og elsker sig selv.

South Park
Dette er en annonce:

Relaterede tekster

0
South ParkScore

South Park

ANMELDELSE. Skrevet af GameReactor

TV hittet "South Park" er enten hadet eller elsket. Der findes simpelthen ikke noget der imellem. Ligesom det var engang med andre tegneserie figurer, har Acclaim nu igen fået den idÚ at denne tegnefilms serie skal have en søster på PcÆeren!!Indlæser mere indhold