Dansk
Gamereactor
gadget-tekster

Logitech G Pro X2

Helt nye Graphene drivere, en ny Blue-tunet mikrofon og solid batterilevetid - har Logitech lavet det bedste konkurrenceheadset?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Logitech G Pro X er allerede et meget populært headset og blev af nogle kåret til årets gamingtilbehør i 2019/2020. Nu har vi en trådløs, opgraderet version af det med Logitech G Pro X2. Med sine nye graphene-lyddrivere leverer det en helt ny lydoplevelse til gaming, og forskellen er bemærkelsesværdig. Headsettet mangler et par ekstra funktioner (som ANC), men de vigtigste funktioner for esportsudøvere er uden tvivl lyd- og mikrofonkvaliteten, som dette headset er helt i top med.
<billede>

HQ

Lad os først og fremmest snakke om designet. Den forrige udgave var et af de mest behagelige headsets på markedet at have på, og dette nye headset er lige så behageligt og endda en smule lettere. De passer godt til alle hovedstørrelser med åndbart stof, og alt i alt er de meget behagelige. Der er en mekanisk kontakt til at slukke og tænde for det, så du ikke behøver at spekulere på, om det er tændt eller ej, og mute-knappen til mikrofonen popper også ud for at fortælle dig, at mikrofonen er muted. Sammen med det er der det obligatoriske volumenhjul og en knap til at skifte mellem Lightspeed og Bluetooth-forbindelse. Der er ingen ekstra smarte funktioner, men det er heller ikke nødvendigt. Det eneste, vi ikke kan lide ved udseendet, er, at den hvide version leveres med en sort mikrofonarm. Det er en lille ting, men det er faktisk lidt irriterende.

Logitech G Pro X2Logitech G Pro X2

Selve mikrofonen er en 6mm kardioidmikrofon, der er fastgjort til en aftagelig mikrofonarm, og med de Blue VO!CE-filtre, der er tilgængelige i Logitechs G Hub-software, er det nemt at få en krystalklar stemme igennem. Lydkvaliteten uden at aktivere disse filtre er ikke fantastisk, men med dem på er det en af de bedste mikrofonoplevelser, vi har haft med et trådløst gaming-headset. Vi ville gerne have haft en mikrofon, der kunne slås fra og til, men som vi nævnte tidligere, er knappen til at slå mikrofonen fra meget let tilgængelig. Mikrofonarmen er også meget justerbar, og der er ingen problemer med at have den et stykke fra munden, uden at kvaliteten bliver dårligere.

Så kommer vi til den bedste del af headsettet. Lydkvaliteten. Det er her Logitech G Pro X2 virkelig brillerer. Med de helt nye 50 mm PRO-G Graphene-lyddrivere med live edge-ophæng leverer dette headset lyd som aldrig før. Forbedret lydrespons, reduceret forvrængning og uovertruffen lyd giver dig en fordel i alle videospil, hvor det er vigtigt at være opmærksom på dine omgivelser. Fodtrin har aldrig været nemmere at høre. Første gang, vi prøvede headsettet, var lige efter, at Warzone 2 havde fået sin seneste store opdatering, og vi var nødt til at spørge vores venner, om de havde lavet store lydforbedringer med opdateringen, da det var første gang, vi spillede spillet, efter at det var udkommet. En test af vores gamle headset bekræftede, at det udelukkende var headsettet, der gjorde lyden bedre, og at der ikke var foretaget ændringer i selve spillet. At have god lyd i Call of Duty er ikke noget, vi er forkælede med, så vi kan kun forestille os, hvor meget dette påvirker spil i esportsmiljøet, hvor lyd er endnu vigtigere.

Dette er en annonce:
Logitech G Pro X2

I æsken finder du et 3,5 mm AUX-kabel til brug med f.eks. din PlayStation- eller Xbox-controller, en USB-A Lightspeed-adapter med en 3,5 mm-port, en aftagelig mikrofonarm med skumvindskærm, USB-A til C-opladerkabel og en blød opbevaringspose. Vi er usikre på, om det faktum, at Logitech tilbyder et ekstra sæt ørepuder af stof med hukommelsesskum, betyder, at dem, der allerede sidder på headsettet, vil blive slidt hurtigt, men efter 100 timer med det indtil videre har vi endnu ikke set tegn på slid på dem, vi har. Nu er det bare tilbage at se, hvor længe de rent faktisk holder.

Logitech G Pro X2 er et headset med ekstremt god lydkvalitet, men der mangler et par funktioner for dem, der nyder den del af et headset. Vi savner muligheden for at skifte mellem chatlyd og spillyd på farten, vi savner flip-to-mute-funktionen, og vi savner også muligheden for at være forbundet til Lightspeed og Bluetooth på samme tid, så vi ikke går glip af vigtige telefonopkald. På den anden side er disse funktioner ikke så vigtige for esportsudøvere eller for dem af jer, der leder efter et godt gaming-headset.
<billede>

De af jer, der er bekymrede for den trådløse funktion efter at have været vant til den kablede model, kan være sikre på, at der absolut ingen forsinkelse er, og batteritiden er imponerende med sine 50 (!) timer, der er angivet (og testet). Manglende funktioner som ANC er selvfølgelig en del af årsagen til dette, men igen - dette headset er først og fremmest til gaming. Den eneste udfordring, vi har, er faktisk at huske at oplade det efter en uges brug.

Dette er en annonce:

Headsettet er ude nu og har en udsalgspris på 249 pund. Vi vil lade dig afgøre, om det er det værd eller ej, men hvis du leder efter et headset med unik lydkvalitet uden nogle ekstra funktioner, er dette uden tvivl et godt valg.

Logitech G Pro X2
Logitech G Pro X2
Logitech G Pro X2
09 Gamereactor Danmark
9 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede tekster

0
Logitech G Pro X2

Logitech G Pro X2

GADGET-TEKST. Skrevet af Daniel Andersen

Helt nye Graphene drivere, en ny Blue-tunet mikrofon og solid batterilevetid - har Logitech lavet det bedste konkurrenceheadset?Indlæser mere indhold