Dansk
Gamereactor
nyheder
Lollipop Chainsaw RePOP

Lollipop Chainsaw RePOP får udgivelsesdato

Den zombie-jagende cheerleader Juliet Starling er tilbage til september - se den første trailer her.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Lollipop Chainsaw RePOP udkommer til PlayStation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch og PC via Steam den 25. september. Så er det igen tid til at sutte på slikkepinde og jage zombier med motorsave som cheerleaderen Juliet Starling.

Lollipop Chainsaw var virkelig et underligt spil, da det oprindelig kom tilbage i 2012 - og det er bestemt ikke blevet mindre underligt, set med 2024-briller. Det var ikke noget specielt godt spil, men jeg var alligevel underligt underholdt, fordi det var så anderledes og man vidste aldrig helt hvad man kunne forvente rundt om det næste hjørne.

Nu er en remake af det mildest talt underlige spil på vej, og det vil gå under navnet Lollipop Chainsaw RePOP. Ud over den forventelige visuelle opgradering, vil kampsystemet være opdateret og være langt mere flydende og mere tilgængeligt end det var i originalen og kameraet skulle også være blevet gjort mere tidssvarende.

Derudover vil den nye version have en RePOP mode, der vil fjerne nogle af de mere voldelige dele og hvor hjerter og stjerner erstatter blod og indvolde. Man vil heldigvis også kunne spille den oprindelige version - du skal se spillet køre i sin RePOP mode i traileren nedenfor.

Lollipop Chainsaw er helt sikkert ikke et spil for alle og enhver, for enten hader man den næsten infantile stil ellers elsker man spillet, fordi det hele tiden forsøger at underholde og overraske. Til september kan man altså tage en tur mere med Juliet Starling.

Lollipop Chainsaw RePOP

Relaterede teksterIndlæser mere indhold