Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Vanguard

London Royal Ravens afslører deres hold til næste års Call of Duty League

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den nye sæson i Call of Duty League ventes af begynde i januar, og derfor er de fleste hold godt i gang med at sammensætte deres trupper til igen at drage i kamp. Det gælder også for London Royal Ravens, der netop har afsløret deres spillerliste.

De fire spilere, der skal kæmpe for det britiske mandskab, bliver de eksisterende medlemmer Marcus "Afro" Reid og Trei "Zer0" Morris samt Byron "Nastie" Plumridge og Joey "Gismo" Owen, der kan se frem til deres debutsæson i ligaen.

I samme ombæring kunne Ravens meddele, at man har sikret sig en ny sponsor i form af LG UltraGear, så det virker til, at holdet er klædt godt på til den kommende sæson.

Call of Duty: Vanguard

Relaterede tekster

Call of Duty: VanguardScore

Call of Duty: Vanguard

ANMELDELSE. Skrevet af Eirik Hyldbakk Furu

Sledgehammers Call of Duty-spil er endelig klar, og selvom det hele er lidt sikkert, så fungerer det samtidig som det skal.Indlæser mere indhold