Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Modern Warfare II

London Royal Ravens bekræfter Skrapz til startopstilling

Efter PaulEhx træder et skridt tilbage, tager den tidligere vikar startjobbet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Da Paul "PaulEhx" Avila for nylig meddelte, at han ville tage et skridt tilbage fra konkurrencedygtige Call of Duty, antog vi, at det ikke ville vare længe, før Call of Duty League-holdet meddelte, at Matthew "Skrapz" Marshall (vikaren på det tidspunkt) ville tage startjobbet til årets anden major og fremefter.

Nå overraskelse, overraskelse Ravens har bekræftet, at Skrapz vil træde op og slutte sig til holdet som sit fjerde startmedlem fremover.

Dette vil ikke være første gang, at Skrapz er et startende medlem af Ravens, da han tidligere havde rollen i den indledende sæson. Med hensyn til hvornår vi får se dette fornyede Ravens-hold i aktion, møder holdet Toronto Ultra i den første kamp i Major II i morgen kl. 20:00 GMT / 21:00 CET.

Call of Duty: Modern Warfare II

Relaterede teksterIndlæser mere indhold