Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

London Spitfire er blevet fjernet fra UK Esports Team Committee

"På grund af en lang periode med inaktivitet".

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

UK Esports Team Committee har meddelt, at det fjerner Overwatch League's London Spitfire fra udvalget, da franchiseholdet ikke har været en aktiv del af UKETC i et stykke tid.

Som nævnt i et Twitter-indlæg får vi at vide: "På grund af en lang periode med inaktivitet med UKETC er @Spitfire blevet fjernet som medlem."

UKETC består af forskellige esportsorganisationer og hold, der er baseret i Storbritannien. Det omfatter organisationer som Fnatic, Guild Esports, Excel Esports, Endpoint, MNM Gaming og andre, og da UKETC blev grundlagt, var Spitfire faktisk et af de oprindelige otte stiftende medlemmer, hvilket gør denne fjernelse endnu mere overraskende.

Spitfire har endnu ikke offentliggjort eller kommenteret UKETC's beslutning.

Overwatch 2
Photo: Overwatch League

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?Indlæser mere indhold