Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

London Spitfire frigiver erklæring efter upassende sprogskandale

Overwatch League-holdet lover, at det vil få sine spillere til at deltage i følsomhedstræning.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

London Spitfire Overwatch League-holdet er blevet fanget i noget varmt vand i løbet af de sidste par dage, da en nyligt lækket VOD-video af dets træningskampe viste to af dets medlemmer komme med meget upassende kommentarer.

Det var både Hadi "Hadi" Bleinagel og det, der ser ud til at være Robert "Skairipa" Lupsa's uanmeldte spiller, der lavede vittigheder om voldtægt i kampen, og efter denne hændelse har Spitfire nu frigivet en erklæring om, hvordan den agter at tackle situationen.

Spitfire har udtalt: "Der er ingen undskyldninger for denne form for adfærd. Dette afspejler ikke London Spitfires organisatoriske overbevisning i nogen form eller form. Vi vil gerne undskylde over for samfundet som helhed og love at arbejde sammen med vores spillere for at hjælpe dem med at vokse for at sikre, at dette aldrig sker igen.

Med hensyn til hvordan det vil sikre sådan noget, sluttede Spitfire med: "Vi tager øjeblikkelig handling som følge af disse begivenheder. De involverede spillere vil deltage i følsomhedstræning administreret af en professionel.

Overwatch 2
Photo: Overwatch League

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?Indlæser mere indhold