Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

London Spitfire skiller sig af med en flok af sine spillere

Poko, Shax og Kaan forlader, mens SparkR nu er en fri agent.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det seneste Overwatch League-hold, der giver en opdatering om holdets kontraktstatus, er ingen ringere end London Spitfire. I modsætning til visse hold i denne offseason vil Spitfire opretholde en flok af sine spillere, men en række navne vil enten forlade holdet eller få lov til at udforske det frie agenturmarked.

De fire spillere, der bliver hængende i 2023-sæsonen, er Jamie "Backbone" O'Neill, Hadi "Hadi" Bleinagel, Oliver "Admiral" Vahar og Landon "Landon" McGee. Med trænerne Christopher "ChrisTFer" Graham og Xavier "CommanderX" tappede Hardy også til næste sæson takket være at være på det andet år af deres kontrakter.

Gael "Poko" Gouzerch, Johannes "Shax" Nielsen og Emir "Kaan" Okumus går videre, mens William "SparkR" Andersson får lov til at udforske free agency.

Vi vil uden tvivl høre mere om, hvordan Spitfire har til hensigt at udfylde sin liste for 2023-sæsonen i løbet af de kommende måneder.

Overwatch 2
Photo: Overwatch League

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?Indlæser mere indhold