Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Overwatch

Loot Boxes forsvinder nu helt fra Overwatch

Det bliver ikke en del af efterfølgeren, og tages nu ud af originalen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi har vidst i noget tid at Blizzard har tænkt sig at monetarisere anderledes i Overwatch 2 end i Overwatch, og at det betyder at Loot Boxes officielt er blevet droppet. Men man kan stadig købe dem i det originale spil. Men også det lader nu til at lakke mod enden.

For nylig har Blizzard afsløret via spillets hjemmeside, at fra d. 30 august der vil Loot Boxes man kan købe blive fjernet helt fra Overwatch, selvom det dog stadig er muligt at optjene standard Loot Boxes frem til at spillet helt erstattes med Overwatch 2 i oktober.

"Earn and purchase Anniversary Loot Boxes throughout the event! Each Loot Box has a chance to contain items from past Anniversary and seasonal events; don't wait too long to snag those skins you've been eyeing for the past year, though-Loot Boxes will no longer be available for sale after the end of the Anniversary Remix Vol. 3 event on August 30. However, you will still be able to earn standard loot boxes after the end of the event.*"

Vi aner dog ikke hvordan prissætningen af kosmetiske ting og sager i Overwatch 2 kommer til at være.

Overwatch

Relaterede tekster

Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet af Carl Nielsen

Blizzards populære hero-shooter er landet på Switch, men er det værd at spille på Nintendos knap så kraftige konsol?

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Det er 18 år siden Blizzard sidst har lavet et spil, der ikke var en to'er eller afledt af et etableret hit. Overwatch er en ny retning for studiet - og et af de bedste spil i sin genre.Indlæser mere indhold