Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Tabula Rasa

Lord British siger farvel

En legende forlader NCSoft

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I en branche der generelt mangler personligheder i stedet for firmanavne, ser det nu ud til at vi må vinke farvel til en af de største. Richard "Lord British" Garriot er ikke kun kendt som en af grundlæggerne bag rollespilsgenren i computerspilform (Ultima), men også som idemanden der navngav onlinerollespil genren MMO, og for alvor gav genren opmærksomhed med Ultima Online.

Siden dengang har han skabt det futuristiske MMO Tabula Rasa med NCSoft, samt for nyligt ageret virkelig astronaut og taget en tur i en rumfærge. Men nu er karrieren som NCSoft ansat, og måske endda som spillegende slut, for Garriott har valgt at forlade firmaet for nu.

I et åbent brev skriver han derfor bl.a.:

"Mange af jer spekulerer sikkert på hvad mine planer er, nu da jeg har opnået den livslange drøm om at rejse ud i rummet. Faktisk har den uforglemmelige oplevelse har givet mig nogle nye interesser som jeg vil dedikere min tid og ressourcer til. Derfor forlader jeg NCSoft for at efterfølge andre interesser.

Det er svært for mig at levere disse nyheder. Jeg er beæret over at have arbejdet med holdet og jeg er taknemmelig for communitiet som gør spillet (Tabula Rasa -red) så sjovt og unik.

Tak og farvel.

Richard "General British" Garriot"

Tabula Rasa
Tabula Rasa
Tabula Rasa
Tabula Rasa
Tabula Rasa
Tabula Rasa
Tabula Rasa
Tabula Rasa
Tabula Rasa

Relaterede tekster

6
Tabula RasaScore

Tabula Rasa

ANMELDELSE. Skrevet af Nicolas Elmøe

Legendariske Richard Garriot og Destination Games, er endelig klar med deres ambitiøse MMORPG, og Nicolas Elmøe har taget favntag med den anderledes verden...Indlæser mere indhold