Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Lord of the Rings Online

Lord of the Rings Online

Udvidelse meget snart klar

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er ikke mange uger siden at Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar ramte hylderne, men allerede nu har Codemasters meddelt at man meget snart stå klar med endnu mere indhold. Under navnet Book 9: Evendim, lancerer det engelske firma mere end 60 forskellige, nye missioner der er beregnet for spillere på niveau 30 eller derover, inklusiv det første større raid.

Desuden er der en masse nye skills i udvidelsen samt rettelser og forbedringer af Champion-klassen, ligesom der er helt nye monstre og historier at gå i gang med, så enhver fan burde være tilfreds.

Du kan læse vores anmeldelse af The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar ved at klikke på titlen. Nedenfor er billeder fra det originale spil, ikke den kommende udvidelse.

The Lord of the Rings Online
The Lord of the Rings Online
The Lord of the Rings Online

Relaterede teksterIndlæser mere indhold