Dansk
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Lords of the Fallen er ankommet! Her er alt du skal vide

Hexworks' ambitiøse action-rollespil er landet på PC og konsollerne, og vi fortæller dig alt om det.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Hexworks har valgt den perfekte dag til at lancere deres reboot af Lords of the Fallen-serien. Da fredag den 13. oktober også er en notorisk overtroisk dag, har Hexworks besluttet, at i dag er ideel til at lukke fans ind i de parallelle verdener Axiom og Umbral, alt sammen for at forhindre en hensynsløs dæmongud i at blive genoplivet. Det er rigtigt, du kan nu dykke ned i Lords of the Fallen på PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S-konsoller, og for at forberede dig på denne udfordrende rejse, har vi lavet en nyttig All You Need to Know-video.

I videoen undersøger vi, hvordan dette spil adskiller sig fra 2014-titlen med samme navn, før vi dykker ned i fortællingen, og hvordan funktionen med parallelle verdener påvirker og definerer gameplayet.

Vi udforsker også tilpasningen af karaktererne, og hvordan det hænger sammen med progressionen, og hvordan du kan opbygge en karakter, der passer til din spillestil. Og til sidst forklarer vi multiplayer-udbuddet, og hvordan Lords of the Fallen understøtter både samarbejde og spiller mod spiller-action.

Se hele All You Need to Know-videoen nedenfor, og sørg også for at dykke ned i Lords of the Fallen på PC, PS5 og Xbox Series X/S i dag.

HQ
Lords of the Fallen

Relaterede tekster

7
Lords of the FallenScore

Lords of the Fallen

ANMELDELSE. Skrevet af Kieran Harris

Hexworks præsenterer her deres reboot af Lords of the Fallen, der godt nok har samme navn, men som byder på langt mere end vi måske troede...Indlæser mere indhold