Dansk
Gamereactor
nyheder
Lords of the Fallen

Lords of the Fallen gør brug af DualSense controlleren

Action rollespillet er lige på trapperne og nu fortæller udvikleren hvilke DualSense features vi kan forvente.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Lords of the Fallen er lige på trapperne og i en update på PlayStation Blog, har Hexworks fortalt hvordan spillet gør god brug af DualSense controlleren til PlayStation 5.

For det første, vil spillet gøre brug af de adaptive triggere, så man i triggerne kan mærke forskel på, om man for eksempel bruger et let eller et tungt våben, da der vil være mere modstand, hvis man bruger tunge våben. Det samme hvis man bruger et "charged attack", hvor man kun kan trykke triggeren halvvejs ind for at lade op og så trykke den helt ind, for at udføre angrebet.

Hexworks siger, at man via haptisk feedback, vil kunne mærke hvert eneste angreb tydeligt og man vil også kunne mærke i controlleren, når man nærmer sig forskellige hotspots, boss battles og andet.

Endelig vil højttaleren også blive brugt, da ens egne skridt vil kunne høres ud gennem controlleren og fjendernes reaktioner, når de bliver ramt, vil også kunne høres den vej.

Hvis vi skal være ærlige, er det måske ikke den mest originale brug af DualSense controlleren vi har hørt, men det kan være at det virker bedre, når man selv prøver det. Om ikke andet, er det positivt at Hexworks rent faktisk gør brug af den, hvilket mange multiplatformspil slet ikke gør.

Lords of the Falles vil køre enten i 4K ved 30 fps eller i 1080p ved 60 fps på både PlayStation 5 og Xbox Series X. Det kommer også til PC og du vil kunne spille det fra på fredag den 13. oktober.

Lords of the Fallen

Relaterede tekster

7
Lords of the FallenScore

Lords of the Fallen

ANMELDELSE. Skrevet af Kieran Harris

Hexworks præsenterer her deres reboot af Lords of the Fallen, der godt nok har samme navn, men som byder på langt mere end vi måske troede...Indlæser mere indhold