Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Lords of the Fallen (2014)

Lords of the Fallen GOTY Edition afsløret

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

En Game of the Year-udgave af City Interactive og Deck13's Lords of the Fallen udkommer d. 26 juni.

Denne version vil selvfølgelig inkludere Ancien Labyrinth-udvidelsen, sammen med Demonic Weapons Pack, Lionheart Pack og et par ekstra våben og rustninger at lege med.

Hvis du fortsat er i tvivl om Lords of the Fallen, og har ventet lidt på en udgave der samler alle udvidelserne sammen i én pakke, kan du passende læse vores anmeldelse her, og se vores Livestream-udsendelse lige herunder.

HQ
Lords of the Fallen (2014)

Relaterede tekster

Lords of the FallenScore

Lords of the Fallen

ANMELDELSE. Skrevet af Richard Imenes

Deck 13 and CI Games har smækket det første rigtigt udfordrende spil til de nye konsoller sammen. Gamereactors udsendte døde ret meget i Lords of the Fallen.

1
Fokus på opdagelse i Lord of the Fallens DLC

Fokus på opdagelse i Lord of the Fallens DLC

NYHED. Skrevet af Lee West

Action-rollespillet Lords of the Fallen får mere indhold i form af DLC, og der kastes en smule lys over, hvad vi kan forvente af dette i et interview med GameInformer ,...

5
Lords of the Fallen kommer til Android og iOS

Lords of the Fallen kommer til Android og iOS

NYHED. Skrevet af Lee West

City Interactive har via Twitter nu afsløret, at Lords of the Fallen kommer til Android og iOS med beskeden: "Console and PC RPG #LordsoftheFallen will be released on...Indlæser mere indhold