Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Lords of the Fallen (2014)

Lords of the Fallen-udviklers nye spil bliver afsløret på Gamescom

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Efter Lords of the Fallen's succes sidste år har udvikleren Deck 13 og udgiveren Focus Home Entertainment ikke hvilet på laurbærene, og begge parter har drillet os med forskellige hints til et nyt sci-fi-projekt, der også gerne skulle være et action-orienteret RPG.

Nu har duoen dog afsløret via Focus Home's hjemmeside, at udviklerens næste projekt vil blive vist bag lukkede døre ved Gamescom-messen fra d. 6 august, og at der vil være mulighed for interviews med udvalgte ansatte hos udvikleren.

Du kan se det eneste billede af projektet herunder, alt imens vi venter spændt på nyt fra Deck13.

Lords of the Fallen (2014)

Relaterede tekster

Lords of the FallenScore

Lords of the Fallen

ANMELDELSE. Skrevet af Richard Imenes

Deck 13 and CI Games har smækket det første rigtigt udfordrende spil til de nye konsoller sammen. Gamereactors udsendte døde ret meget i Lords of the Fallen.

1
Fokus på opdagelse i Lord of the Fallens DLC

Fokus på opdagelse i Lord of the Fallens DLC

NYHED. Skrevet af Lee West

Action-rollespillet Lords of the Fallen får mere indhold i form af DLC, og der kastes en smule lys over, hvad vi kan forvente af dette i et interview med GameInformer ,...

5
Lords of the Fallen kommer til Android og iOS

Lords of the Fallen kommer til Android og iOS

NYHED. Skrevet af Lee West

City Interactive har via Twitter nu afsløret, at Lords of the Fallen kommer til Android og iOS med beskeden: "Console and PC RPG #LordsoftheFallen will be released on...Indlæser mere indhold