Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Los Angeles Valiant løfter gardinet for sit 2023 Overwatch League-hold

Endelig.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Denne offseason af Overwatch League har helt ærligt været en katastrofe. Blizzard har virkelig taget sig tid til at annoncere begivenheder og være specifikke på detaljerne, hvilket har betydet, at holdene har ventet til sidste øjeblik med at annoncere deres vagtplaner. Fra et fanperspektiv har det ikke været fantastisk.

Men uanset hvad er Pro-Am i West-divisionen nu startet, og holdene konkurrerer mod hinanden igen, hvilket betyder, at de, der har ventet til sidste øjeblik, er blevet tvunget til at annoncere deres 2023-hold, med dette inklusive Los Angeles Valiant.

Nu hvor holdet er tilbage på amerikanske kyster efter at have konkurreret i Asien i 2022, kan Valiant's-listen ses på billedet nedenfor.

Overwatch 2

Du kan se Valiant i aktion senere i dag, når holdet tager imod London Spitfire (et andet hold, der netop har annonceret sit fulde hold) i Pro-Am, som du kan se her.

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?Indlæser mere indhold