Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
lifestyle

Løs lemur skaber kaos for amerikanske betjente

Det iltre væsen undgik politiets tilfangetagelse i et stykke tid, og heldigvis er det hele på kamera.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

En ring-tailed lemurs naturlige habitat er ikke Springfield, Missouri, som forvirrede politiet i byen, da de fandt et sådant væsen, der strejfede rundt i en lokal park. Hvordan det kom dertil er ikke klart, men nye bodycam-optagelser viser forsøget på at fange den lille primat.

Da lemuren strejfer gennem parken, ser det ud til, at doughnut-holdet ikke helt er i stand til at følge med. Jagten fortsætter gennem en parkeringsplads, ned ad en gyde, og stadig undgår lemuren det frygtede håndklæde af fangst.

Til sidst blev lemuren fanget, hvor den forsigtigt blev puttet op i et tæppe. Selvom det er ulovligt for lemurer at blive holdt som kæledyr, skete der ikke noget uhyggeligt med den lille fyr, og han blev taget til en lokal dyrelivsredning.

Dette er en annonce:
Løs lemur skaber kaos for amerikanske betjente


Indlæser mere indhold