Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Lord of the Rings Online

LOTRO tredobler omsætning

Det kan betale sig at gå gratis

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det har gået slag i slag for Lord of the Rings Online siden spillet åbnede muligheden for at spille gratis. Ifølge udvikleren Turbine tjener spillet nu tre gange så mange penge som det gjorde, før free-to-play-modellen blev indført.

Udover gratis-abonnementet er der også to niveauer af betalingsabonnementer på spillet.

Executive producer Kate Paiz siger at skiftet til gratismodellen har gjort spillet mere populært og trukket flere spillere til. "Vi er super-tilfredse med hvordan så mange af vores spillere har taget modellen til sig. Spilverdenen føles levende og farverig", siger hun.

LOTRO's succes har inspireret mange andre MMO-udviklere til også at tage gratismodellen til sig. Dungeons & Dragons Online er allerede skiftet, Mythics Champions Online er på vej, og All Points Bulletin vender snart tilbage fra de døde som gratis spil.

The Lord of the Rings Online

Relaterede teksterIndlæser mere indhold