Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Tekken 7

LowHigh skifter hold til UYU

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I kampspilsregi er ejer esportshold og grupper ikke altid den store tilstedeværelse. Her er fokus på de enkelte spillere, og deres præstation. Dog synes en vis supergruppe ved at formes, da Yoon "LowHigh" Sun-woong for nylig skiftede til UYU fra sit tidligere hold, Fursan Esports.

LowHigh vandt som sagt EVO 2018-mesterskabet i Tekken 7 med Shaheen, men forlod Fursan Esports umiddelbart efter Tekken verdensfinalerne for to uger siden. Med ham fulgte også vinderen af finalerne, Jeong "Rangchu" Hyeon-ho. Der har dog ikke været nogen officiel udmelding fra Rangchu om han har fundet noget nyt hold, men mon ikke UYU er i røret?

LowHigh slutter sig til, blandt andet, Jeon "Jeondding" Sang-hyuen og Son "Qudans" Byeong-mon, der begge var i top fem ved Tekken verdensfinalerne, og den taiwanesiske Street Fighter V: Arcade Edition spiller Leevy "Oil King" Lin, der deltager ved Capcom Cup 2018 denne weekend.

HQ

Relaterede tekster

Tekken 7Score

Tekken 7

ANMELDELSE. Skrevet af Andreas Juul

Kampspilsgenren gennemgår en renæssance. Kan Tekken 7 hamle op med konkurrenterne?Indlæser mere indhold