Dansk
Gamereactor
previews
Resistance: Burning Skies

Lynkig: Resistance: Burning Skies

Resistance er atter en gang på vej til en håndholdt platform. Vi tager et lynkig på Burning Skies. Husk at du altid kan sende spørgsmål om kommende spil til vores brevkasse, så tager vi dem med i vores lynkig.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ligesom sin forgænger skal PlayStation Vita også have et Resistance-spil. Navnet er Resistance: Burning Skies, og det udvikles af Nihilistic Software. De har tidligere stået bag Heroes on the Move, Conan og Zombie Apocalypse, og var også med til at udvikle Starcraft: Ghost før det blev skrinlagt.

Hvor ligger Burning Skies i den overordnede Resistance-historie?
Burning Skies foregår lige inden Resistance 2. Du spiller som Tom Riley, der modsat Nathan Hale fra de to første spil eller Joe Capelli fra treeren ikke har nogen militærerfaring. I stedet er han brandmand. Ifølge udviklerne er målet med den nye hovedperson at vise spillerne en almindelig mands oplevelse af Chimeraernes pludselige invasion af USA. Riley er åbenbart typen, der tager sit arbejde med hjem - i hvert fald har han altid en brandøkse på sig, hvilket nok skal vise sig at være praktisk.

Resistance: Burning Skies

Hvilke fjender og våben er der med?
På våbenfronten får vi en blanding af gamle klassikere og nye tilføjelser. Ét nyt våben er blevet vist frem indtil videre, den såkaldte Cluster Fire Gun, der skyder med skrøbelige kugler som eksploderer i et hav af metalsplinter, når de rammer. Som med alle andre Resistance-våben har den en alternative fire-funktion, hvor flere fjender markeres med sigtekorn og skydes i hurtig sekvens. Fjendelisten tæller ligeledes en masse gamle kendinge, og Nihilistic lover, at vi kommer til at møde vores yndlingsfjender fra de foregående spil.

Dette er en annonce:
Resistance: Burning Skies

Bruger Burning Skies de nye Vita-funktioner på nogen måde?
I høj grad. Alternative fire på førnævnte CFG aktiveres for eksempel med et tryk på skærmen, og vil man kaste en granat, er det bare med at trykke hvor man gerne vil have den til at lande. Det samme gælder granatkasteren på carbine-riflen. Din brandøkse bruges ligeledes til nærkampsangreb ved at trykke på et ikon i skærmens side, lige til venstre for de almindelige styreknapper. Våbenhjulet kan også aktiveres gennem touch.

Dertil har udviklerne tilføjet et cover-system til spillet. Dukker du dig bag visse strukturer, går du automatisk i dækning, og kan kigge over eller til siderne ved at tilte din PSV. Man kan også bare bruge L1 til at sigte over dækningen, og man kan forlade cover-positionen ved at rejse sig eller gå baglæns.

Resistance: Burning Skies
Dette er en annonce:

Er der andre forbindelser til de øvrige Resistance-spil?
Udviklerne har lovet, at historien vil have en eller anden form for forbindelse til Resistance 3, men de vil ikke sige hvordan endnu. Burning Skies foregår dog i New York, der er destinationen i den lange rejse, man tager ud på i R3, så det er let at forestille sig en sammenhæng mellem de to.

Hvornår udkommer Burning Skies?
Sony har ikke meddelt nogen endelig udgivelsesdato endnu, men vi tør godt regne med at spillet lander en gang i 2012.

Resistance: Burning Skies

Relaterede tekster

Resistance: Burning SkiesScore

Resistance: Burning Skies

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Resistance er tilbage på endnu en af Sonys håndholdte, men kan den gøre Bend Studios fantastiske Retribution ære? Lee anmelder.Indlæser mere indhold