Dansk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

M80 ringer ind i en ny æra af Rainbow Six: Siege med opdateret liste

Holdet vil konkurrere i den nordamerikanske liga, når det vender tilbage.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Efter en elendig opvisning på Six Invitational tilbage i februar annoncerede esportsorganisationen M80 gennemgribende ændringer i sit Rainbow Six: Siege -hold, hvor forskellige medlemmer forlod eller blev overført til andre hold. Nu, med disse ændringer i tankerne, har M80 afsløret sin opdaterede og for det meste friske liste.

Sammen med det eneste medlem, der overlevede nedslagtningen, William "Spoit" Löfstedt, er listen blevet styrket med Ben "CTZN" McMillan, Adam "nudl" Hryceniak og Gabriel "cameram4n" Hespanhol samt Leonardo "Kyno" Figueiredo, der er blevet forfremmet fra bænken.

Med hensyn til organisatoriske ændringer er Pedro "Pedro" Fernandes blevet forfremmet fra analytiker til assistenttræner, Igor "Vivas" Vivas er blevet flyttet op fra træner til cheftrænerrolle, og Matheus "Budega" Figueiredo er blevet flyttet fra træner til strategisk træner.

Vi bliver nødt til at se, om disse ændringer er til det bedre, når holdet vender tilbage til handling i North American League i de kommende uger.

Rainbow Six: Siege

Relaterede tekster

Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Mai

Ubisofts populære shooter er tilbage for første gang siden 2008's Rainbow Six: Vegas 2. Er Siege det spil, fans har ventet på?Indlæser mere indhold