Dansk
Gamereactor
nyheder
Madworld

Mad World skaber nye problemer

Spillet er ikke godt for Wii'ens fine image

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er i sort/hvid med spandevis af blod, og det handler udelukkende om at smadre, rive, flå, save og skyde ens modstandere i stykker (igennem et veltilrettelagt tv-show) - og derfor er det også kun forventet af Platinum Games (resterne af det tidligere Clover Studios) nu får på hatten, for at ødelægge Wii'ens fine image som en konsol for hele familien.

Dette er specielt et problem i England, hvor den britiske organisation Mediawatch-UK har lagt mærke til spillet, og nu lægger pres på British Board of Film Classification (BBFC) for slet ikke at give Mad World en aldersmærkning. Chefen for Mediawatch-UK sagde følgende til Mail Online:

"Jeg håber at British Board of Film Classification vil se på problemet med alvorlighed og beslutte sig for slet ikke at give spillet en aldersmærkning. Hvad resten af verden gør, er op til den, men vi bliver nødt til at sikre os, at moderne og civiliserede værdier går forud for blot at dræbe og lemlæste andre mennesker. Det er en skam af firmaet bag spillet, har valgt at udgive det eksklusivt på Wii, da jeg mener det vil ødelægge formatets image som værende for hele familien."

Mad World lanceres engang i år 2009 på Wii.

Madworld
Madworld
Madworld

Relaterede tekster

MadworldScore

Madworld

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Platinum Games hiver Wii’en op i de voksne rækker, og Blichfeldt oplever måbende det voldsomme underholdningsshow. Læs anmeldelsen her...Indlæser mere indhold