Dansk
Gamereactor
nyheder
Watch Dogs 2

Man kan snart spille fire spillere sammen i Watch Dogs 2

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom Watch Dogs 2 udkom tilbage i slutningen af sidste år, betyder det langt fra at Ubisoft er færdige med at tilføje nye funktioner til spillet.

Lige nu tilbyder spillets co-op-del kun at to spillere kan spille sammen, men allerede i juni måned får spillet en gratis opdatering, der giver mulighed for at op til 4 venner kan slå sig løs sammen, samt klare forskellige aktiviteter.

Men allerede i april vil der også være nyt, gratis indhold at finde, da der vil blive tilføjet en ny PvP-spiltype kaldet Showdown, samt nye køretøjer og et paintball-våben.

Samtidigt vil der også komme en betalt udvidelse, No Compromise, der tilføjer nye løb i singleplayer, samt nye tøjsæt til spilleren, så spilleren kan klæde sig ud som en politimand, brandmand, eller læge. Denne udvidelse rammer PlayStation 4 i april, og PC samt Xbox One til maj.

I maj måned kommer der endnu en gratis udvidelse, der tilføjer ny PvP-understøttelse, PvE-begivenheder, og en række mindre justeringer.

Watch Dogs 2-spillere ser bestemt ud til at få travlt. Læs mere om de kommende opdateringer her.

Watch Dogs 2

Relaterede tekster

4
Steam-udsalg varer indtil den. 19 Februar

Steam-udsalg varer indtil den. 19 Februar

NYHED. Skrevet af Andreas Juul

Steam udsalget er allerede begyndt idag og varer til og med den. 19 Februar. Selvom der ikke er gået lang tid siden den populære service havde sit store julesalg, er de...Indlæser mere indhold