Dansk
Gamereactor
lifestyle
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Mand får fire måneders fængsel for at bære mestersværdet offentligt

Men kun en seks tommer replika og ikke en fuldskala version.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Gud forbyde, at Ganondorf angriber Warwickshire når som helst snart, da den lokale Master Sword -svingende helt er blevet arresteret og fængslet af lokale myndigheder.

Som bekræftet af Warwickshire Police er 48-årige Anthony Bray blevet arresteret og idømt en fire måneder lang fængselsstraf for at bære en kopi afMaster Sword rundt offentligt. Dette var dog ikke en fuldskala version af det berømte våben, da det i stedet var en seks tommer replika, der indeholdt et blad, der kunne løsnes med et klik på en knap.

Det lokale politi blev underrettet om situationen den 8. juni 2024, da Bray blev set gå rundt i Nuneaton med en ubestemt genstand i hånden, som ved afhøring blev bekræftet at være en ulovlig bladartikel. Bray udtalte, at genstanden var et "fidget legetøj", som han brugte til at holde hænderne travlt, og at han "ikke ville have brugt det som et våben".

Sgt Spellman fra Patrol Investigations Unit sagde "Vi tager en nultolerance over for bladartikler offentligt, og Bray er kommet på kant med dette. Det er muligt at finde fidget legetøj, der ikke er seks tommer blade. Det er muligt ikke at gå ned ad gaden og holde dem ud foran dig. Med lidt mere selvbevidsthed kunne Bray helt have undgået kontakten med os."

Dette er en annonce:

Bray fik også en bøde på £ 154 for hændelsen.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Relaterede teksterIndlæser mere indhold