Dansk
Gamereactor
esports
Fortnite

Mange Fortnite-vindere har ventet måneder på deres præmiepenge

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der afholdes rigtig mange Fortnite-turneringer hvert eneste år, og visse af dem er sågar arrangeret af Epic Games selv, der har designet præmiepuljen, og står for at udbetalte de diverse beløb til vinderne. Det lader dog til at rigtig mange har ventet adskillige måneder på at få deres penge udbetalt.

Ovre på Reddit er adskillige tråde dukket op, hvor vindere taler om de manglende udbetalinger. Blandt andet skulle brugeren ttvLeftRightGN har modtaget $1000 AUD, men har ventet siden d. 12 januar på præmien.

Dette har fået spilleren Devour, der i øvrigt vandt $5000 AUD i samme turnering, og som heller ikke har fået pengene, til at sammensætte en liste over spillere der mangler udbetalinger fra Epic Games. Der findes sågar én spiller på den liste, Araki, der ikke har fået udbetalt en præmie på $50.000.

Adskillige af disse spillere siger at de har kontaktet Epic adskillige gange for at minde dem om problemet, siden turneringsguiden siger at det er Epic selv direkte der står for udbetalingen. Epic har udgivet en forklaring hvor de påstår at mangle bankinformation fra spillerne.

"We are going to be more proactive in tracking down any remaining winners via email and in-game messaging. We realize the payment process has been confusing and lacking transparency for many. We're working to address these issues for past, present and future tournaments."

Fortnite

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.

8
Fortnite - Am I too old for this sh*t?

Fortnite - Am I too old for this sh*t?

ARTIKEL. Skrevet af Christian "ZtryDar" Jensen

I weekenden blev der afholdt Fortnite Global championship i Royal Arena hvor 200 duo-spillere kæmpede om titlen som Fortnite Champion 2023, 7. sæson. Vores Counterstrike skribent ZtryDar var derude og kigge - meget mod sin vilje.Indlæser mere indhold