Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Singularity

Mange fyringer hos Raven

Singularity-udvikleren i tovene

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Efter at Singularity tilsyneladende blev et kommercielt flop, forlyder det nu at der er en større fyringsrunde i gang hos udvikleren Raven (der udover Singularity har arbejdet med spil som Heretic, Hexen, Soldier of Fortune-serien, X-Men Origins: Wolverine, Quake IV og Wolfenstein).

Omkring 40 personer har er blevet prikket, og det meldes at udviklerens tre teams er blevet slået sammen til ét. Fremover skal fokus være på at lave DLC-materiale til andres titler, forlyder det. Activision ejer Raven og siger i en udtalelse: "With the recent completion of Singularity, Raven Software is realigning its workforce to better reflect the studio's upcoming slate".

SingularitySingularitySingularity
Singularity lader til at blive Ravens sidste spil som de selv bestemmer over. Fremover skal de lave DLC-materiale, som ekstra baner til Call of Duty: Black Ops.

Relaterede tekster

SingularityScore

Singularity

ANMELDELSE. Skrevet af Petter Hegevall - Gamereactor SE

Efter knap tre års udvikling er Ravens ambitiøse Singularity endelig færdigt. En skeptisk Petter er gået fra "det ser ret groft ud" til "for helvede, det er sjovt at omdanne fjender til sylte!"...Indlæser mere indhold